Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan rondreizen. Zo kun je met een groepsreis op pad of juist met een individuele rondreis. Er is tegenwoordig voor iets wat wils. Daarnaast zijn er heel veel verschillende soorten rondreizen. Weet je nog niet welke varianten er zijn? Lees dan snel verder. We hebben een aantal soorten rondreizen voor je uitgelicht.

Weet je al wel wat voor rondreis je wilt gaan maken? Boek dan hieronder direct bij de beste rondreisorganisaties:


Bekijk alle reisorganisaties

Groepsreizen

Niet teveel plannen maar eerder volop genieten, dat zijn de 2 componenten van een groepsreis. Samen met de reisbegeleiding en een toffe groep maak je samen de meest magische herinneringen. Alles wordt voor jou op voorhand geregeld, het enige wat je nog moet doen is je koffer pakken en je goed humeur meenemen. Groepsreizen maken op vakantie gaan wel echt gemakkelijk. Samen met het team brengen wij jou naar de meest begeerde plekken die aanwezig zijn op je bestemming. En niet enkel naar plekken waar de grote massa naar toe gaat.

Individuele rondreizen

Niet teveel plannen maar eerder volop genieten, dat zijn de twee componenten van een individuele rondreis. Met wie je reist, en op welke manier: dat bepaal je helemaal zelf. Maar dat is dan ook het enige wat je zelf moet doen, de rest regelen wij allemaal voor jou. Een dag op het strand, een dag in de stad: het kan echt allemaal. Ook leuke niet-toeristische plekken kunnen wij u aanbevelen. Wij kienen de hele reis uit, maar wel op maat van jou. Met onze expertise en uw enthousiasme komen we al een heel eind!

Familie rondreizen

Ook voor het gezin organiseren wij rondreizen. Je tante, je grootmoeder: allemaal mogen zij mee. Met z’n allen beleven jullie de tijd van jullie leven. Ook dit soort reizen wordt volledig uitgekiend op maat. Wij houden rekening met al jullie noden. Een kinderspeeltuin, zwembad of sauna: wij regelen alles voor u. Iets speciaals? Wij helpen jou graag verder met onze expertise. Samen gaan jullie naar de meest magische plekken van een bestemming naar keuze.

Fly-Drive rondreizen

Ben je het soms ook zat om altijd aan dat zwembad te liggen? Wel, dan is de fly-drive formule echt iets voor jou! Hiermee vlieg je naar een bestemming naar keuze, en aan de luchthaven staat een auto voor je klaar. Hiermee bepaal je in eigen vrijheid waar je naar toe gaat, wat niet wil zeggen dat er geen route op voorhand kan worden uitgekiend. En al zeker niet dat je niet meer aan het zwembad kan liggen. Wij helpen je graag heel de reis plannen, van begin tot eind.

Single rondreizen

Single and ready to mingle! Altijd reizen op je eentje is niet altijd leuk. Daarom zit je hier op de juiste pagina. Wij bieden namelijk interessante reizen aan voor singles! Het concept blijft hetzelfde: niet teveel plannen maar eerder volop genieten, dat zijn de 2 componenten van een groepsreis. Samen met de reisbegeleiding en een toffe groep maak je samen de meest magische herinneringen. Alles wordt voor jou op voorhand geregeld, het enige wat je nog moet doen is je koffer pakken. Ook je goed humeur meenemen in een must! Groepsreizen maken op vakantie gaan wel echt gemakkelijk. Samen met het team brengen wij jou naar de meest begeerde plekken van je bestemming, en ook naar wat minder bekende. Je maakt zeker en vast vrienden voor het leven, of misschien vind je zelfs de ware!